Ador

web solution finder

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Ador Newsletter

City Center one Žitnjak

City Center one Žitnjak

Vaš omiljeni shopping centar otvara svoja vrata i na istočnom dijelu grada, na Žitnjaku. Otvaranje novog shopping centra površine gotovo 130.000 četvornih metara, na dva kata sa 134 prodajna prostora predviđeno je za proljeće 2012. godine. Pogledajte uživo kako nastaje vaše novo omiljeno shopping mjesto u istočnom dijelu grada http://www.citycenterone.hr/zitnjak/hrv/web-kamera.aspx

Educarena

Educarena

Educarena je centar specijaliziran za razvoj i provođenje sportskih programa za djecu od dojenačke do školske dobi, a već petu godinu zaredom provodi programe male sportske akademije za djecu u dobi od 3 do 7 godina, male i velike škole plivanja, te programe plivanja za bebe. Njihov prostor opremljen je vrhunskom dječjom sportskom opremom te posebnim bazenom za rano savladavanje plivačkih vještina uz najviše sigurnosne i higijenske standarde. Na www.educarena.com saznajte više i uključite i svoje dijete.

iPhone i iPad web

iPhone i iPad web

S obzirom na sve veći broj internet korisnika putem pametnih telefona (popularnih ''smartphonea'') i tableta, tako je i sve veća potreba za prilagodbom websiteova upravo tim uređajima. Mi u Adoru konstantno pratimo razvoj novih trendova i tehnologija, pa smo tako portal Worldcrunch prilagodili iPhone i iPad korisnicima. Na svojim uređajima provjerite kako to izgleda tako da jednostavno utipkate www.worldcrunch.com , te ako ste zainteresirani za ovakvu prilagodbu, javite nam se i učinit ćemo i vaš web mobilnim.

Ador tombola, darivanje partnera

Ador tombola, darivanje partnera

I ove godine vašom donacijom sudjelujte u međusobnom darivanju Adorovih partnera! Javite se na robert@ador.hr

Sad je trenutak za planiranje: tombola, virtualne čestitke, dekoracija vašeg on-line prodajnog mjesta za kraj godine... naši kreativci će rado osmisliti iznenađenje za vas! Samo pošaljite poruku i mi ćemo riješiti ostalo - info@ador.hr


Domene .eu

Posebna ponuda do 31.10.  .eu domena, po cijeni od 50kn + pdv za prvu godinu registracije. Ukoliko želite svoju .eu domenu, zatražite ju na mail.

The end of social media 1.0 – kako ispravno koristiti moć društvenih mreža u poslovanju

 

Ukoliko se želite odjaviti s Adorovog newslettera kliknite ovdjeADOR d.o.o.

Kustošijanska 29
10 000 Zagreb
info@ador.hr
Tel: +385 01 3740 770
Fax: +385 01 3701 640

MB 00276812
ŽR 2360000-1101350246
OIB 08024384368

1. Web solution finder
2. Web prezentacije
3. Adorware
4. CD prezentacije
5. CMS
6. Multimedija
7. Banneri
8. Igrice
9. Promocija online

...trebate baš 10 razloga za nazvati Ador?