3 jednostavna koraka do potpuno prilagođene karte

Karte su više od navigacije. One vas vode i usput tumače kroz što prolazite. Karta prilagođena vašem identitetu fokusira korisnika na ono što želite prikazati ili pojasniti – kao npr. mrežu poslovnica ili putovanje s detaljnjim informacijama po točkama puta.

Kreiramo zajedno podatke

Najbitnija komponenta svake interaktivne karte je popis lokacija koje želite istaknuti. Bilo da želite prikazati prepoznatljive lokacije Vašeg mjesta, biciklističke i pješačke rute u županiji ili popis ugostiteljskih objekata široki izbor opcija zadovoljit će sve Vaše potrebe. Točke interesa, poligoni parkova i perivoja ili granice gradova i županije, sve su to mogućnosti koje Mapbox pruža.

Unos unaprijed formatiranog seta podataka

Prilagodba pojedine točke u setu

Editiranje poligona nepravilnog oblika

Prilagodba podataka i unos novih informacija

Dodatne mogućnosti prilagodbe već postojećih značajki

Prilagodimo kartu vašem vizualnom identitetu

Mapbox omogućava nekoliko predefiniranih dizajna a ovisno o vašim potrebama možemo i razviti potpuno prilagođeno rješenje u skladu sa bojama Vašeg brenda! Mogućnosti prilagodbe izgleda karte su doista neograničene.

Standardna mapa idealan je odabir za prikaz svih vaših podataka.

Satelitske snimke pojačane prikazom cesta i naziva naselja.

Mapa inspirirana izgledom starih mapa naftnih kompanija sa početka 20-og stoljeća.

Mape kojoj je kao inspiracija poslužila arhitektura američkog arhitekta Franka Lloyda Wrighta.

Tamna podloga idealna za vizualizacije baze podataka.

Odaberimo funkcionalnosti

Najzanimljiviji dio svake karte je interaktivnost i mogućnost da korisnik prema svojim potrebama pretraži informacije koje su njemu relevantne. Prikaz planinarskih staza u maksimalnom trajanju do 1 sata prilagođenih maloj djeci, restorana u radijusu od 20 minuta vožnje autom ili popis kulturnih znamenitosti su samo neki od primjera koje možemo ponuditi.

+

Krenimo na putovanje zajedno!

Start!