ETOS
NAŠ PRISTUP

Vjerujemo u ljude

PROCES

O ljudima i različitosti

Kreirajmo različitost zajedno

Svaki čovjek je poseban, jedinstven i složen skup ideja, razmišljanja, osjećaja. Različitost je to što nas čini bogatijima.  Ljepota je u različitosti. To je naša snaga.

Uvažavajući različitosti, kao najveće vrijednosti, cijenimo empatiju, otvorenost, povjerenje, odanost i društvenu odgovornost.

Od empatije ...

Svaka tvrtka je isto tako posebna i jedinstvena, jer ono što ju definira su njeni djelatnici. Rješavanje složenih problema naših klijenata započinjemo slušanjem, postavljanjem pitanja, uživljavanjem u ulogu klijenta, kako bi razumjeli njegove probleme i potrebe njegovih korisnika.

... do prilike ...

Upravo u složenosti tih odnosa i okolnosti tražimo neiskorišteni potencijal i priliku. Priliku da se usredotočite na viziju svog branda i usmjerite se na ono što je doista važno vašoj publici.

... i publike

To znači "destilaciju" vaše poruke do njezine suštine, kako bi se na duboko ljudskoj razini mogli povezati s vašom publikom, te stvoriti smislene i trajne veze koje pobuđuju autentične osjećaje poput radosti, nadahnuća, povjerenja i odanosti.

O široj zajednici

Gradeći na iskustvima i znanjima drugih, svoju zahvalnost i odgovornost dugujemo široj društvenoj zajednici.

Pomogli smo mnogima a truditi ćemo se i dalje ulagati snage u ljude koji nas okružuju. Naša isprika svima koje smo izostavili - javite i dopuniti ćemo niz:

Dogovorite sastanak i dođite na Adorov kauč, popijte s nama kavu ili čaj i upoznajte nas. Možda odradimo neki projekt zajedno ili ostanete raditi s nama deset godina, tko zna!

ADOR d.o.o.
Kustošijanska 29
Zagreb, HR 10000
+385 1 3740 770
info@ador.hr