Izjava o zaštiti osobnih podataka

Ador d.o.o. ne prikuplja osobne podatke osim u poslovne svrhe.

Koje osobne podatke prikupljamo i temeljem koje osnove?

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni da bismo postigli svrhu radi koje nam vaše osobne podatke povjeravate.

Povjerenje klijenata i poslovnih partnera nam je važno, a podaci su vrijedni. Podatke spremamo u bazu podataka naših klijenata i poslovnih kontakata.

Zaposleni i svi koji su radili u Adoru imaju diskreciju i svi podaci su dostupni isključivo Upravi.

Svrhe prikupljanja i čuvanje osobnih podataka

Prodaja

Prilikom prodaje naših proizvoda i usluga, izravno, poštom ili putem Interneta, zatražit ćemo vas podatke koji su nam potrebni za ispunjenje vaše narudžbe i naših obveza prema propisima Republike Hrvatske. Osobne podatke iz vaših narudžbi koristit ćemo isključivo za njihovu realizaciju i povremeno za potrebe provođenja istraživanja zadovoljstva kupaca, a čuvat ćemo ih u našim evidencijama sukladno propisanim rokovima čuvanja.

Newsletter

Upisivanjem vaših osobnih podataka u newsletter listu na, iskazujete svoju želju i dajete nam suglasnost da vam šaljemo obavijesti o proizvodima i uslugama Adora i druge poslovne informacije.
Vaše osobne podatke čuvat ćemo i koristiti sve dok se sami ne odlučite odjaviti s naše newsletter liste.

Korištenje i prosljeđivanje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo za namjene za koje ste nam dali suglasnost. Nećemo ih prodati, proslijediti ili na drugi način ustupiti nepovezanim trećim stranama i koristit ćemo ih isključivo u skladu s navedenim u ovoj Izjavi.
Ipak, želimo vas upozoriti da u obavljanju svojih djelatnosti koristimo partnere i podizvođače za poslove koje sami ne radimo. Kad je neophodno, njima dajemo informacije koje mogu uključivati i vaše osobne podatke. Tako primjerice, Hrvatska pošta ili dostavna služba mora znati vaše ime i adresu da bi vam mogla dostaviti proizvode koje ste naručili. Ili, naša softwerska platforma (MailChimp) koja nam pruža usluge e-mail marketinga, putem koje vam šaljemo newslettere, mora raspolagati s adresom vaše elektroničke pošte, te imenom i/ili prezimenom ako ste ih upisali prilikom ažuriranja vaših podataka. Također, kod plaćanja vaše podatke prosljeđujemo i bankama.
Partnerima i podizvođačima dostavljamo samo one osobne podatke koji su nužni za obavljanje njihovog posla i obvezujemo ih na čuvanje i zaštitu vaših osobnih podataka izjavama o povjerljivosti kako bismo bili sigurni da je i u ovakvim situacijama vaša privatnost zaštićena.
Osim toga, osobne podatke možemo otkriti samo sukladno zakonskim obvezama.

Zaštita Vaših prava u vezi s osobnim podacima

Za zaštitu prava u vezi s osobnim podacima koje ste nam povjerili možete se obratiti pisanim putem na našu adresu ili elektroničkom poštom na gdpr@ador.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. 

Izmjene Izjave o zaštiti osobnih podataka

Povremeno ćemo poboljšavati i dotjerivati ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka, ovisno o poslovnim prilikama.

Hvala 

Davanjem (telefonski, e-mailom ili osobno) svojih osobnih podataka pristajete na to da ih obrađujemo, koristimo i čuvamo na način opisan u ovoj Izjavi o zaštiti osobnih podataka.

Vaši Adorovci